Weekend i London

1090800-london

London er en by med mange muligheter til å bare nyte storbylivet. Byen bugner av museer, hoteller og severdigheter, og når man skal reise på weekendtur til denne fantastiske byen, er det mye som skal oppleves på kort tid. I tillegg er London en typisk engelsk by, og engelskmenn setter som kjent pris på at man er velkledd og ser flott ut. En klassisk, preppy stil gjør seg virkelig godt når man besøker denne engelske storbyen.

Nettopp derfor føles det ekstra bra å være kledd på en måte som passer inn i byen. London er selvsagt en av verdens aller beste shoppingbyer, og spesielt hvis man reiser sammen med kvinnen i sitt liv, vil det være en god idé å være flott kledd. Selvsagt er det mulig å bruke litt tid på å skaffe seg noen nye klær og tilbehør i London, men når man bare har en weekend til rådighet, vil man kanskje heller bruke tiden på å handle klær til sin bedre halvdel, og deretter nyte storbyens muligheter med restaurantbesøk og det spennende storbylivet.

Mange av byens bedre restauranter stiller også krav til at man er pent kledd for å få bestilt et bord. For å skaffe seg noe preppy å ha på seg før avreise, kan det være en idé å ta turen til nettbutikken www.neckwear.no. Her kan du skaffe deg flott mote for menn, som virkelig tilfredsstiller kleskoden i London, og i tillegg har de mengder av tilbehør som skjerf, slips og andre accessoirer. De har også gaveartikler til kvinner som er mulig å få kjøpt på nett. Det kan være lurt å pakke med seg noen flotte skjorter, en dressjakke eller to, og noen flotte slips eller såkalte ascots, som definitivt passer inn på preppy London-utesteder. Et par mansjettknapper er heller ikke å forakte, og går du for denne stilen, passer du som hånd i hanske sammen med de andre gjestene på Londons mest fasjonable restauranter.