Vegetarmat i London

Det kan av og til være en utfordring å finne gode spisesteder for vegetarianere og veganere når man er ute og reiser. Men som med alt annet i London, er de oppdaterte på dette området også. Du kan finne mange gode restauranter som serverer alt fra raw food til organiske retter, og selv om de fleste vegan- og vegatarrestaurantene fortsatt er mer å regne som kafeer, er det også noen muligheter på spisesteder med litt høyere stil – eller såkalt fine dining.

Når du befinner deg midt i hjertet av London, er restauranten Manna i Primrose Hill virkelig å anbefale. Her er alt – både forretter, hovedretter og desserter – vegansk. Til og med drikkevarene er veganske, og du får økologisk vin eller ferskpressede juicer. De har også et eget bakeri, og serverer innbydende desserter og bakevarer med organiske og økologiske råvarer.

I tillegg finner du både vegetar-puber og en rekke kafeer og spisesteder med høy kvalitet, selv om kanskje selve lokalitetene ikke er de mest eksklusive. Du skal i alle fall ikke gå sulten i London selv om du er veganer eller vegetarianer. I alle de ulike bydelene er det flere muligheter –gå gjerne på oppdagelsesferd i byen eller på nettet før du reiser – her er det litt av hvert å velge i.