Planlegg et frieri i London

Proposal of marriage

Det viktigste når du skal fri til kjæresten må vel være at det kommer fra hjertet, og blir en opplevelse som er riktig for dere to. Det trenger slett ikke være en overdådig, storslått begivenhet, med mindre det er nettopp det som passer for dere da så klart. Et frieri i den fantastiske, pulserende storbyen London kan være en herlig ide, enten London betyr noe for dere fra før, eller om nettopp frieriet for alltid vil gi London en spesiell betydning for dere. Nedenfor følger noen tips til inspirasjon.

Tips til et romantisk frieri

Så dere er på plass i London. Du vil først trenge en ring som kjæresten vil falle for, for eksempel en lekker, unik diamantring. Husk også at du bør sørge for at dere har alenetid sammen etter frieriet, da et frieri ofte er en opplevelse full av glede, men også en begivenhet som kan være nokså overveldende for noen. Men hvor eksakt skal du fri? Her bør du ta hensyn til smaken til kjæresten din. Er kjæresten glad i natur, kan du vurdere å fri i en av de vakre parkene i London. Dersom kjæresten er mer tradisjonell, kan du legge frieriet til en av de mange luksuriøse restaurantene i London. Husk endelig å reservere bord til den romantiske middagen.

Et eventyrlig frieri?

Kanskje er Peter Pan en favoritt? Hva med å fri foran statuen av Peter Pan i Kensington Gardens, etterfulgt av en piknik? Vær sikker på at det å vise at du kjenner partneren din så godt vil bli satt pris på. Dersom dere begge er litt mer alternative, kan et frieri i Camden Town bli en suksess. I denne trendy og travle bydelen kan du kanskje ordne det slik at dere får matchende tatoveringer etter at kjæresten har sagt ja? Etterpå kan dere spise eksotisk mat fra en av de mange fristende bodene.
Lykke til!