Opplev det beste av London på 24 timer

Når lavprisselskapene sloss om passasjerer ved å krige om å tilby billigste billetter er det nesten dumt å sitte hjemme og ikke unne seg en dag – eller flere – i verdensmetropolen London.

En stund var Ryanair så aggressiv med billigbillettene sine at folk på Vestlandet som skulle til og fra Oslo like gjerne dro via London til og fra Stavanger, Haugesund og Bergen. Da fikk de en kort mellomlanding i Storbritannia, handlet hele taxfree-kvoten og dro tilbake til Norge med tusen kroner mer i lommen enn om de hadde reist norsk innenriksfly mellom Vestlandet og Østlandet.

Slike enorme prisforskjeller på flybillettene er ikke dagligdagse nå lengre. Men fortsatt kan du finne svært rimelige priser for både flyreise og overnatting i London. En rekke gode søkemotorer på nettet gir deg oversikt over hvilken langhelg du kan sikte deg mot. Enten alene eller på tur med slekt og venner.

Norske aviser og blader har jevnlig oversikter over hva du bør få med deg i løpet av en kjapp London-tur. Husk solide sko så du kan gå fra attraksjon til attraksjon, ned og opp av tunnelbanen. Ha en jakke som tåler uansett vær som måtte komme.

Sjekk på nettet hvilke forestillinger som er satt opp de kveldene du og dere er der borte. Du kan sikre deg en konsert eller musikal-opplevelse for livet under turen. Er du over middels interessert i fotball bør du også kombinere London-turen din med å oppleve en Premier League kamp på en av de gigantiske stadionene der borte. Før kampen varmer dere opp med en pint på en av de utallige pubene rundt i området hvor fotballkampen arrangeres.

Slå lag med de andre tilhengerne av favorittlaget ditt og opplev den magiske stemningen av å sitte midt mellom mange titusener andre fans som brøler av glede hver gang laget ditt scorer mål.

Priceless!