Kombiner Premier League-kamp med Londonferie

London er en favorittdestinasjon for nordmenn, og da spesielt for de fotballinteresserte. Dette er det selvsagt mange grunner til, men den korte flyturen sammen med flere gode fotballag å velge mellom er nok en stor del av årsaken.

Som de fleste vet har London faktisk ganske mange fotballag, også mange som har spilt i Premier League gjennom tidene. De to største er nok likevel Chelsea og Arsenal, selv om Tottenham, Crystal Palace og West Ham også har en del norske fans. Skal man få med seg en Premier League-kamp så lønner det seg å starte med dette når man planlegger: Sørg for at kampbillettene er i boks før du bestiller resten av pakken. Når flybilletter og hotell så er på plass er det på tide å planlegge resten av turen. Vi anbefaler absolutt at man handler med seg supporterutstyr fra sitt lag før man reiser, slik at man virkelig kan representere på kampdagen.

London er også så mye mer enn bare fotball, og det lønner seg virkelig å prøve og få med seg så mye som mulig når man først tar turen over. Én ting som absolutt er verdt å få med seg er ett av de kule markedene. To av de aller beste finner man på Notting Hill og Camden Lock. Her kan man shoppe alt fra klær til antikviteter, samtidig som man gomler på herlig streetfood.

London er også et mekka for den som liker museer. Science Museum og Natural History Museum ligger begge i South Kensington, og kan dermed enkelt kombineres med en tur til Harrods dersom man ønsker det. Det ligger også flere spennende museer i dette området, og det er heller ikke langt å gå til den flotte Hyde Park.