Kle deg for musikal i London

Å overvære en musikal i London er en spesielt flott opplevelse – og det er noe som alle burde få med seg en eller annen gang i livet. Det er ikke uten grunn at London er «musikalenes hovedstad», og oppsetningene er som regel ytterst profesjonelle og flotte!

De kjente og kjære musikalene, som Annie, Les Miserables og Phantom of the Opera er virkelig noe eget når man opplever dem i selveste London by. Hvis du skal reise til London for å gå på musikal, er det selvfølgelig visse (uoffisielle) kleskoder som gjelder. Man går rett og slett ikke på en av verdens flotteste teaterscener iført olabukse og T-skjorte. For kvinnen er det pent antrekk, skjørt eller kjole og pent tilbehør som gjelder. Og for menn? Ja, det er selvfølgelig tweed og tversover som er det riktige! På den måten er du helt sikker på at du er riktig antrukket for anledningen, og risikerer ikke å føle deg utenfor i det gode selskap.

Hvis du trenger å oppgradere antrekket, kan det være smart å gjøre det før avreise. En god tweeddress behøver ikke å koste all verden, men du bør selvfølgelig heller ikke ta på deg den dressen du brukte i bryllup for ti år siden. Snitt og stil forandrer seg med årene, og en oppgradering i ny og ne er på sin plass – spesielt hvis du skal være oppdatert på klesfronten i en urban storby som London jo er.

I tillegg trenger du selvfølgelig tilbehør som passer til. Belte, bukseseler, sorte sokker, pene sko, lommetørkle og sist, men ikke minst – en sløyfe som er prikken over i-en. Hvis du forbereder deg til reisen, bør du sørge for å ha antrekket komplett. Hvis du glemmer noe, bør det helst være bevisst og et argument for å dra ut på shopping i London samtidig.