Hoteller for alle i London

10161783-tower-bridge-in-london

Når du skal reise til London og bo på hotell, kan det være en utfordring å finne et hotell som passer akkurat for deg. Det finnes mengder av hoteller i denne engelske storbyen, og de finnes i alle prisklasser. Det som er viktig er kanskje først og fremst at du velger hva slags standard og størrelse du ønsker at hotellet skal ha. Du kan velge mellom de største og flotteste hotellene, eller du kan gå for de litt mindre variantene. Selv om du velger et mindre hotell, er det ikke nødvendigvis det samme som å gå på akkord med komforten. Mange av hotellene i London tilbyr god komfort til hyggelige priser.

Hvis du ønsker å bo på et av de mer eksklusive og store hotellene, er Hilton London Metropole virkelig å anbefale. Dette er et utpreget konferansehotell, noe som også gjenspeiler seg i servicen de gir. Med mer enn 42 konferanserom, lobby, treningsavdeling og svømmebasseng, er det tid for å bli bortskjemt.

Hvis du ønsker å bo sentralt og samtidig oppleve luksuriøs, engelsk standard, bør du velge hotellet ved navn 51 Buckingham Gate London, Taj Suites & Residences. Her befinner du deg like i nærheten av severdigheter som Big Ben, Buckingham Palace og undergrunnsstasjonen St. James Park. Hotellet har også spa med alle fasiliteter. Her vil du oppleve å bli skjemt bort!

I de litt mer rimelige prisklassene finner vi blant annet Ibis London Blackfriars, som ligger sentralt og har god standard uten at det er særlig stivt i pris. Rommene har gode fasiliteter, og du får en god engelsk frokost. Om du både vil ha pris og kvalitet på et av de små hotellene, kan Best Western Seraphine Kensington Olympia Hotel være et godt valg. Hotellet har bare 17 rom, og du vil få personlig service i et av Londons mest sentrale områder ved Kensington Palace. Når du først er på leting etter gode, rimelige hoteller i London, kan du like gjerne undersøke om det er rabatter å få, og denne muligheten finnes for eksempel på denne nettsiden med gode rabattilbud.