Fotballreise til London

Drømmen for alle Liverpoolsupportere er selvsagt å sitte på tribunen når favorittlaget spiller. Og den drømmen er slett ikke uoppnåelig. I dag er det mange som drar på fotballreiser til England, enten som langferie eller bare som weekendtur.

Du kan dra alene, sammen med venner, eller med familien. De du reiser sammen med trenger ikke engang å være fotballsupportere, for det er mye annet de kan gjøre mens du er på kamp. Og hvis du har et barn som elsker Liverpool, kan en reise til en av kampene deres være den perfekte gaven å gi.

Bortekamper i London

Et av de beste stedene å oppleve Liverpool er kanskje i London, når laget spiller bortekamp mot et av lagene som finnes i London. Stemningen på tribunen kommer til å være magisk, uansett hvilket lag Liverpool møter. Du får høre supportere synge, høre jubel og skuffelse, alt etter hvem som skårer, og du får en opplevelse for livet. Du kan også kjøpe tilbehør til kampen, for eksempel en flott Liverpool bortedrakt. På den måten er det tydelig for alle hvem du heier på, og hvis du sitter sammen med andre Liverpoolsupportere, kommer de til å inkludere deg i gjengen, ettersom de ser at du er en av dem.

Den perfekte julegave

En fotballreise til England trenger ikke å koste så mye. Hvis du lurer på hva du skal gi til den som har alt, kan dette være en løsning. Liverpoolsupporteren kommer til å være evig takknemlig for en slik gave, og det gjelder enten mottakeren er et barn eller en voksen. Til og med voksne menn blir som småunger når de har sjansen til å sitte på tribunen under en kamp. Kanskje det til og med kommer noen tårer, selv hos menn som vanligvis aldri viser følelser.