10 morsomme ting å gjøre i London

London er en fantastisk by med mye å by på. De fleste planlegger tur på de røde bussene, de vil se Big Ben og selvfølgelig The Buckingham Palace. Her kommer det noen tips som innebærer noen morsomme og noen litt uvanlige ting du kan gjøre når du besøker London by. Denne storbyen har en befolkning på rundt 10 millioner mennesker og er en av Europa sine mest livlige og kulturelle byer. Det er et hav av muligheter i London når det kommer til forskjellige aktiviteter og severdigheter. Om du er personen som liker historiske bygninger, eller kule utesteder, så har denne byen noe for alle.

En by full av muligheter

London har som nevnt tidligere noe å tilby for enhver person. Vi kan starte med å nevne en av de travleste gatene i London som heter Piccadilly Circus. Om du virkelig vil ha en storbyfølelse anbefales det å sjekke ut gaten med flest handlesteder og spisesteder. Om du vil se byen fra et fugleperspektiv anbefales det å ta en tur til London Eye, Du vil få en uforglemmelig utsikt over byen. Hyde Park er en av London sine største parker, og her kan du slappe av og gjøre alt fra å spille på nettcasinoet Videoslots til å nyte enn piknik i den velkjente parken.

Noe for enhver smak

En annen mulighet er Madame Tussauds. Dette er et museum med flere hundre voksfigurer fra vår tids største stjerner. Bli forbløffet av de realistiske voksfigurene. Big Ben og Westminster er to gode severdigheter å få med seg i byen om du er interessert i historiske underverk. Camden Marked er for de med en interesse for forskjellige kulturer, og er et livlig marked med alt av forskjellig mat så vel som mote. Oxford Street er gaten for moteinteresserte. Besøk dronningen i Buckingham Palace, eller ta bilde med dronningen sine vakter. Om du vil få med deg det meste av byen anbefales Thames Cruise.